התחלת טיפול סיסטמי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/07/2016 | 13:01 | מאת: ירין הלוי

בקשר להודעה שרשמתי וקיבלתי תשובה , הייתי היום בביקורת רפואית ואני מתחיל טיפול סיסטמי ”במטוקסטרון” רציתע לדעת את הסתכלות הצבא על טיפול זה וכל ההליך בבקשה .

29/07/2016 | 01:24 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

המשמעות היא או דח"ש, או התנדבות. בגדול תוך כדי טיפול הפרופיל המתאים אמור להיות 45. אם תוכל להפסיק הטיפול הסיסטמי הקבוע יוכלו להעלות לך ל- 72. 97 לא יהיה.

09/08/2016 | 13:59 | מאת: ירין הלוי

מתחיל טיפול במטוקסטרון ולאחר פגישה עם רופא עור מיוחד של הצבא הוחלט על דחייה של 3 חודשים , עכשיו לפי הטענות שלו את הדח”ש אפשר לבצע כל שלושה חודשים עד שיש שיפור או הפסקה בתרופה ואז גיוס רגיל , אני לא רוצה להיות תקוע בין המערכת לחיים ולקבל דחיות עד שאני יתאים להם מה אפשר לעשות ? והאם במידה ויש שיפור מפסיקים את הטיפול? זה יכול באותו מצב להחמיר במהלך השירות וגם יכול לצאת מצב שאני אתגייס בגיל כל כך מאוחר דבר שאני לא רוצה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה