משחות לא עוזרות. הצעה משו יעיל??

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/07/2016 | 23:24 | מאת: דן

שלום. לדאבוני באזוורי הרגלים והשוקיים יש לי נגעים שפשוט אינם מגיבים כבר לטיפולים שבעבר היה מגיבים.כבר שנה מתקשה להיפטר מהם. אני אחרי סדרת פוטותרפיה 60 טיפולים.שאר הגוף עזר ובאזור הזה לא. שמתי שוב דיבובט לא עוזר. עברתי לטופיסלן שידוע כחזק יותר. לא עוזר. האם יש איזה משחה או פתרון שינקה לי כבר את האזור הנל באופן מירבי ועדין נחשב לא מזיק?

23/07/2016 | 22:41 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

דיטרוקרם. אם אי אפשר להשיג בקופ"ח רוקחים את זה בסופרפארם.

24/07/2016 | 00:48 | מאת: דן

גם דיטו קרם ניסיתי. כחודש כמה שעות כל יום העור. לא עזר..... יש פתרון מועיל??

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה