פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/07/2016 | 10:44 | מאת: ירין הלוי

שלום אני בן 18 ליפני גיוס מתוכנן בחודש נובמבר 2016 , חולה פסוריאזיס אחרי טיפול ממודך בקסמיאול, ולאחר כ48 טיפולי פוטותרפיה, בעת הפוטותרפיה היה הקלה ולאחר שהפסקתי הייתה החמרה רצינית תוך חודש , לאחר ביקורת אצל מומחה בבית חולים שניידר הוחלט על בדיקות דם להתחלת טיפול סיסטמי, היום הייתי בשיחה אצל הרופא הצבאי וההרגשה היא שהצבא פשוט לא יודע את החומרה של המחלה והרופא טוען שאני יוכל להתגייס עם פרופיל ם7 ובמידה ואמשיך פוטותרפיה או טיפול סיסטמי הגיוס ידחה בשנה או חצי שנה לפרופיל 24 ובסיום הטיפול יחזור ל97 , האם זה הגיוני , מישהו מבין בנושא או עבר את סה ויכול לעזור ולספר לי מה הולך לקרות איתי בצבא אני ממש אודה לכם ק

13/07/2016 | 17:33 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מדובר בחוסר הבנה של הרופא הצבאי. לפי המהלך שאתה מתאר דרגת החומרה של הפסוריאזיס שלך מתאימה לכל היותר לפרופיל 72 ואולי אף לפרופיל 45. עליך להוציא מכתב מומחה יועץ ולשלוח ללשכת גיוס.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה