ניאוטיגזון תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/02/2016 | 23:00 | מאת: גלית

שלום רב בעלון התרופה כתוב שתיתכן נשירת שיער ושינוי במירקם השיער תוכלו לפרט בעניין זה .(יש לי ספחת בגבות הרגליים) אני סובלת מאוד מנשירה ויובש נוראי בקרקפת ,האם כדאי לקחת אותה(באישור רופא) או אולי תחליף אחר ? תודה רבה

28/02/2016 | 17:23 | מאת: טאוב יונה

אני נטלתי את התרופה מספר פעמים ולמשך שנים רבות. ההחלטה לגבי נטילת תרופה היא עלות מול תועלת או במילים אחרות האם אני מוכן לשלם מחיר מסוים עבור איכות חיים. התופעות הרשומות באלון אכן קיימות וברוב המקרים נעלמות אחרי תקופה של מספר שבועות. תיתכן גם פגיעה בציפורניים שגם חולפת. התרופה אמורה להשפיע אחרי מספר שבועות, אין בפסוריאזיס תרופות פלא, והשפעה של תרופה היא לגמרי אינדיווידואלית. צריך סבלנות ולנסות מספר טיפולים עד שמגיעים לטיפול המתאים. יש מידע נוסף באתר של אגודת הפסוריאזיס הישראלית.

07/03/2016 | 14:24 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

יובש עור מופיע בכולם, דרגתו משתנה מאדם לאדם וכך גם הסבילות לטיפול. בעיקר בעייתי בשפתיים. נשירת שיער מופיעה בכמחצית מהמטופלים ויכולה להיות קיצונית. לרוב הפיכה עם הפסקת הטיפול. בבעלי נטיה לרמת שומני דם גבוהה סיכון מוגבר לעליה בשומני הדם המצריכה לעיתים דיאטה ואף טיפול תרופתי. אלה התופעות השכיחות.

15/08/2021 | 00:52 | מאת: יאיר

נטלתי את הניאוטיגזון ואני מרגיש שמנוניות בפה. תקין?

יתכן יובש בפה - תופעת לוואי מוכרת של נאוטיגסון

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה