פסוריאזיס דיי קשה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/02/2016 | 20:45 | מאת: לימור

שלום גלעד, יש לי פסוריאזיס דיי קשה כבר מגיל 14 וכיום אני בת 29. ניסיתי משחות סטראודים עזר להקלה תקופה ואז חזר פי 10 ממה שהיה, גם במקומות שבכלל לא היו לי. כרגע יש לי בכל הגוף שחלקם שטחים בינוניים וחלקם נקודות קטנות... רוצה לשאול לגביי זריקות וכדורים שאת זה עוג לא ניסיתי... איזה זריקות/כדורים מומלצים? והאם האפקט שלה באמת יעיל? בנוסף, רציתי לשאול לגביי שמן המפ האם מומלץ ועוזר?

23/02/2016 | 04:23 | מאת: ענת

24/02/2016 | 10:55 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לפני זריקות וכדורים - האם ניסית פוטותרפיה? אחד הטיפול היעילים והבטוחים ביותר שיש. יש כמובן טיפולים יעילים נוספים (גם כדורים וגם זריקות) אבל הייתי מנסה תחילה פוטותרפיה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה