הרכב השמפו טי-ג'ל שונה והפסיק להשפיע

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/02/2008 | 08:40 | מאת: מיכל

לפני כחודש קניתי שמפו טי-ג'ל. בחורף אני סובלת מפסוריאזיס בקרקפת, כאשר פתחתי אותו שמתי לב כי הוא בהיר יותר, ונראה לי כי הרכבו השתנה. הוא הפסיק להשפיע עלי בכלל, בעבר הייתי חופפת מספר פעמים והיתה הטבה משמעותית. האם משהו עוד נתקל בבעיה הזו?

25/02/2008 | 15:09 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לא שמעתי תלונות. רוב החולים משתמשים בשמפו אלפוסיל המכיל את אותם החומרים הפעילים ומסובסד ע"י הקופות. ייתכן שהוא עדיף.

17/05/2008 | 13:21 | מאת: א

הרכבו של השמפו לא שונה. לחברה יש מס' דגמים המיועדים לבעיות שונות. הבקבוקים נראים דומה ומכך נובע הבלבול. היבואן בארץ הפסיק להביא את ה ORIGINAL FORMULA ובמקומה הוא מביא שמפו טי ג'ל נגד קשקשים וגרדת אך כמעט ואין שם תכולה של טאר שהוא זה שעוזר. אני סובל מאותה בעיה, גם ניסיתי אלפוסיל אבל טי ג'ל הכי טוב ולכן אני מזמין מארה"ב בכל הזדמנות שמישהו נוסע. אגב שנים כאן בארץ היבוא אינו סדיר ובאמת הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה.

12/09/2012 | 21:32 | מאת: מיכל

גם אני דואגת שיביאו לי מארצהב אבל מה עושים אנשים שלא יכולים.. איך אף אחד לא עושה עם זה משהו לי רק השמפו הזה עוזר.. אוי יש איזה חברה שעושה משלוח??

03/02/2018 | 23:33 | מאת: מאור אוחנה

אפשר להזמין בזול ובקלות מאיביי זה פשוט אפשר להזמין כמות שמספיקה לזמן רב ומוזילה עלויות משלוח

ניתו להשתמש בשמפו אלפוסיל הזמין בארץ.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה