פוטותרפיה מוכוונת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

02/01/2007 | 22:12 | מאת: דני

לד"ר גלעד היקר שלום, בתשובתך לשאלתי הקודמת ענית כי בפסוריאזיס אינברסה ניתן להשיג תוצאות מצויינות ומהירות בפוטותרפיה מוכוונת. האם טיפול כזה רלוונטי לפסוריאזיס אינברסה במפשעות ? במידה שכן, האם ניתן להשיג מכשיר טיפול כזה ברכישה עצמית, או שמדובר במכשיר רציני שניתן למצוא רק במכונים ואיך אפשר לחפש ? תודה לך

02/01/2007 | 23:05 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

המכשירים היעילים נכון להיום יקרים ואינם זמינים לשימוש ביתי. אין בעיה בטיפול למפשעה אם כי צריך לעשות בזהירות מיוחדת כי האזור רגיש כידוע. אני מניח שזה לא ייקח הרבה זמן ומכשירים ביתיים יופיעו, קרוב לוודאי תמורת הון לא קטן.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה