פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/12/2006 | 10:46 | מאת: אריאל אשכנזי

שלום דוקטור הייתי אצל הרופא שלי בחיפה והם רשמו לי כל מיניי דברים שאני לא הבנתי על מה הם מדברים. הדברים הם: אריאל מוכר למרפאתנו עקב תפרחת חוזרת ונשנית,ע'פ בדיקת ביופסיה היתה פסוריאזיס גוטטה. יש לציין זהומים חוזרים בספילוקוק זהוב וכן סרפטוקו .beta hem gr.g אחל טיפול אנטיביוטי. ממצאים :מצרצריה והפרשות סרוטיות במפשעה על רקע אריטמה . קילוף גס בין אצבעות הרגליים. בין הישבנים הפרשה מוגלתית רבה,יש לציין עין אדומה. דיון ותוכנית: מומלץ ביקורת עיניים. מומלץ ביקורת כירוג(בעבר היה לי פילונידל סינוס ועברתי בערך 4 ניתוחים) מומץ היתייעצות עם זהומולוג.ועוד שאלה היא ביקשה מימני ברור אימונולוגי ושאלה עם נלקח בדיקת hiv מה זה אומר ועם זה הכרחי לבקש את הבדיקה הזאת כי זה לא ניראה שקשור לפסוריאזיס ? ועוד דבר אני רוצה לציין שאני חייל בסדיר. הבקש את תשובתך .תודה רבה

27/12/2006 | 20:12 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום אריאל, הסיפור שלך מעניין ומחייב בדיקה בעין ולא התכתבות בפורום. ככל הנראה היה לך פסוריאזיס טיפתי בעבר על רקע זיהום סטרפטוקוקאלי בגרון. לגבי התופעות כרגע - הן יכולות להיות קשורות או לא. אני ממליץ שתגיע למרפאת המומחים בצריפין (אני נמצא שם ביום א' הקרוב) כדי שנוכל לראות מה קורה ומה ניתן וצריך לעשות. להתראות ד"ר גלעד

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה