דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/12/2006 | 14:19 | מאת: אורן

שלום רב, לבקשת רופא המשפחה שלי בצעתי בדיקת דם לאשר או לפסול דלקת פרקים בגופי. התוצאות הראו שכל הפרמטרים היו בתוך הנורמל. יש לי פסוריאזיס קל וכאבי פרקים קשים עד שכל כמה ימים אני זקוק לתרופות משכחות כאבים. 1) איך אדע בוודעות מלאה שהכאבים הם דלקת פרקים המלווה פסוריאזיס ? 2) שמעתי שאני צריך לפגוש ריאומטולוג. אם זה נכון, האם מישהו יכול להמליץ לי על כזה באזור גוש דן או בשרון. בברכה אורן

28/12/2006 | 17:47 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

דלקת פרקים פסוריאטית היא סרונגטיבית - ז"א אין ממצאים בבדיקת דם והעדרם מרמז לכיוון האבחנה. אמצעי האבחון הם הקליניקה וצורת הפגיעה בפרקים. פרופ' אהרנפלד מאיכילוב הוא רקאומטולוג מצויין ובקי בנושא.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה