האם אי טיפול בפצעי הפסוריאזיס, מסוכן?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

27/12/2006 | 18:52 | מאת: דוד, ירושלים

ראשית ברכות על הפורום, ישר כוח! אני סובל מהמחלה, ויש לי פצעים רבים בגוף מכוסים בקשקשת. ניסיתי לעבור פוטותרפיה בקופת חולים אך ללא הצלחה. לאחר שיחה עם פרופסור מומחה לעור, הומלץ לעבור את הפוטותרפיה בהדסה עין כרם, אכן עברתי טיפולים וזה השפיע נהדר על גופי והפצעים החלו להיעלם. למרבה הצער, הפסקתי את הטיפולים בעיצומם בעקבות נסיעה לחו"ל. כעת זה חזר ו...בגדול. הטיפולים בעין כרם הם פרטיים מכיוון שאיני חבר בקופה שמכירה בזה, ולכן זה עולה כל טיפול 200 ש"ח. חשבתי להצטרף לקופה אך זה יקח כמה חודשים,5,6 . האם יש סכנה להשאיר את הפצעים ללא טיפול מיידי? האם זה יכול לגרום לדברים אחרים אם לא אטפל בזה מיידית? תודה רבה!!

28/12/2006 | 17:43 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אין סכנה באי טיפול בפסוריאזיס מעבר לאי הנוחות הנגרמת. יש מעט מאוד מצבים שבהם אי טיפול בנגעים עלול לגרום לסיבוכים. מכל מקום - אולי ניתן לעזור לך מעבר להמתנה של מספר חודשים לקופ"ח. צור איתי קשר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה