שאלות בנוגע לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

13/12/2020 | 09:56 | מאת: אורלי

שלום יש לי 2 שאלות ראשית רציתי לדעת אם פסוריאזיס נחשבת מחלה אוטואימונית ושאלה שניה- יש לי פסוריאזיס בקרקפת באזור העורף משתמשת בשמפו אלפוסיל וב- XAMIOL GEL רציתי לדעת אם מותר להשתמש ב- XAMIOL לתקופה ממושכת תודה

שלום רב, פסוריאזיס נחשבת למחלה דלקתית של העור. לא ברור מה הגורם להתפתחותה ומה גורם להתקפים שלה במהלך החיים. לגבי טיפול בקסמיול- בעור הגוף ההמלצה משך הטיפול המומלץ הוא עד 8 שבועות, ואם יש צורך בטיפול לקופות ארוכות יותר יש להיות במעקב של רופא העור המטפל.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה