טיפול בפסוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

04/10/2020 | 19:28 | מאת: סוניה

שלום, אובחנתי לפני כחודש בפסוריאזיס שנמצא אצלי בקרקפת ומאחורי האוזניים והטיפול שהביאו לי הוא טיפול במשחה קסמיאול ושמפו אלפוסיל. הרופא אמר לי להשתמש במשחה שבועיים ואז להפחית איתה עד שעבר חודש שלם. סיימתי עם המשחה ויש שיפור משמעותי, נעלמו לי הקשקשים אך עדיין יש קצת גרד, אז השאלה שלי האם אני צריכה להמשיך להשתמש בשמפו אלפוסיל קבוע? או להפסיק איתו? ומתי אצטרך לחזור למשחה?

שלום רב את יכולה להמשיך להשתמש בשמפו לתקופה ארוכה. במידה ויש עדיין אודם בקרקפת רצוי להמשיך להשתמש במשחה עד שכל הממצאים חולפים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה