קרם דיפרוג׳נטה פיסורה/סדק

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

13/08/2020 | 15:03 | מאת: סהר

שלום! אני סובל כמה חודשים ארוכים כבר מפיסורה אנלית פנימית (לא חיצונית כל כך) היא לא ממש כואבת אבל גורמת לקצת דימום לפעמים ומוקוזה האם קרם דיפרוג׳נטה יכול לעזור במקרה הזה כי זה הבעיה היא לא חיצונית הסדקים נמצאים עמוק מעט כמה סנטימטרים פנימה (לכן זה גם לא כואב כמעט כלל) תודה רבה! (בעבר הייתה לי פיסורה חיצונית ודיפרוגנטה פתר את הבעיה ממש מהר). אני עכשיו מנסה לטפל בבעיה עם נרות מבוססי סטרואידים כדי להיפטר מהדלקת ושהסדק יתרפא .

שלום רב, שאלתך אינה נוגעת לפסוריאזיס או בעית עור . אני ממליצה להיבדק על ידי פרוקטולוג

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה