דרך טיפול פסוריאזיס טיפתי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/03/2020 | 13:29 | מאת: ליאן

אהלן, אובחנתי עם פסוריאזיס טיפתי לאחר דלקות גרון חיידקיות.. הומלץ לי על טיפולי פוטותרפיה, אך לאור המצב יש סיכוי שיתבטלו. יש המלצה לקרמים או משחות שאפשר לשים שיכולות לעזור? -שמתי עד עכשיו 7 ימים דייבובט והומלץ לי אקווה קרם

שלום רב הטיפול המקומי המומלץ לפסוריאזיס טיפתית הינה דייוובט פעם ביום עד 6 שבועות.

24/03/2020 | 17:50 | מאת: ליאן

תודה רבה! ועוד שאלה, האם יתכן מצב שזה יוכל באמת לעבור כמעט לגמרי ללא פוטותרפיה (לאןר המצב..) ההתפרצות הראשונית הייתה לפני חודש ועדיין הכתמים קיימים

התקף של פסוריאזיס טיפתית יכולה לחלוף מעצמה. בדרך כלל תוך 2-3 חודשים

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה