קרקפת ומספר מקומות בגוף

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/03/2020 | 07:29 | מאת: מזל

בוקר טוב, אני מספר חודשים סובלת מנשירה איומה. הייתי עם שיער מלא מתולתל ושופע. פתאום ביום בהיר לפני מס' חודשים התחיל להיות לי נוזל בחלק העליון של האוזניים, בנוסף כל הקרקפת היתה מלאה בקשקשים שנפלו לי חופשי על הבגדים ( לובשת מדים מטעם העבודה). הנוזל הופיע גם בקרקפת הראש , וגם כתמים לבנים (כמו צרעת קילוף העור) במצח, בתי שחי, יד ימין. הלכתי פעמיים לרופא משפחה וגם לרופא עור. קיבלתי טיפול של שמפו +מרכך+ טיפות. המצב רק החמיר. לא יכולתי להמשיך להסתובב ללא צביעת שיער כי עובדת מדים שטח ומול אזרחים/תושבים כל היום במשמרות והייתי חייבת לצבוע. מרגע הצביעה הקרקפת שרפה לי נורא ללא הרגעה כלל. הנוזל היה ברמה עצומה כל הקרקפת כולל מאחורי האוזניים , הדביק לי את השיער שאפילו אם שמה קליפס זה כואב מציק שורף ולא ניתן להסתובב ככה. הוצאתי מחלה מהעבודה אבל דיייי לא יכולה להמשיך לסבול ורוצה לחזור לימים ללא בעיות רפואיות. יש לציין אני 5 שנים לאחר קיצור קיבה עם ירידה דרסטית ואין ספור אשפוזים. מבקשת מכם פורום יקר אנא מכם עזרו לי אני סובלת. מה צריך לעשות להתחיל לשיפור והרגעה🤔??

שלום רב את מתארת דלקת בעור הקרקפת ממליצה לפנות לרופא עור לקבלת טיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה