אודם ומרקם נילון מתוח ומבריק בעטרת הפין

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/01/2020 | 09:50 | מאת: חזי רז

אני בן 54 מזה כשנה אני מזהה עור מבריק (דמוי נילון נצמד) וכתמי אודם על עטרת הפין. מלווה ברגישות כמו של פצע חשוף לעתים. רופא המשפחה ראה, אורולוגית ושני רופאי עור ומין מומחים בדקו ואמרו שזה שום דבר . מעבר לעובדה שאני בבעיה עם סוכר A1C 5.7 מטופל ביוקריאס אחד ביום, נמצא במעקב. ( מצב די יציב )אני מאד לא מקבל את דעתם של המלומדים שבקרתי אצלם. ראיתי בוויקיפדיה ( כתבתי עטרה)תמונה של פין עם אודם המזכיר את שלי. שם למדתי שזה נקרא בלניטיס . כעת אני יותר מבוהל. מבקש ייעוץ על מנת לטפל בבעיה. תודה רבה.

שלום רב, אני מציעה לפנות שוב לרופא עור לבדיקה ושקילת ביופסיה מהעור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה