סבוריאזיס .....................

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/12/2019 | 23:22 | מאת: עילאי

אובחנתי עם סבוריאזיס בפנים קרקפת על ידי רופא עור .יש לי גם לפעמים אדמומיות ויובש כמו אקזמה בעורף גב עליון . עשיתי בדיקות אלרגיה ממגע ויצא נקי. נשלל גם אטופיק דרמטיטיס על ידי הרופא בעורף. האם הגיוני שהסבוריאזיס גם בעורף וגב עליון ? או שמומלץ לעשות ביופסיה למרות שעד עכשיו אף רופא לא מוכן לעשות לי.... אשמח לעזרה תודה רבה.....

סבוריאזיס מופיעה באיזורים בהם בלוטות החלב צפופות , כולל גב עליון מרכז החזה פנים וקרקפת. במידה והרופא בטוח באבחנה אין צורך בביופסיה עורית.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה