שמפו אלפוסיל שמפו אלפוסיל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/11/2019 | 18:22 | מאת: ירמי

אני חופף פעמיים בשבוע קבוע בשמפו אלפוסיל למניעה מסבוריאזיס שאובחן עי רופא עור. הבנתי שיש רגישות לשמש עם אלפוסיל. האם אני יכול בשאר הימים בשבוע שבהם אני חופף עם שמפו נגד קשקשים רגיל להיחשף לשמש וללכת לים וכאלה ? או שאסור להיחשף גם אם אני רק משתמש באלפוסיל פעמיים בשבוע? אשמח אם תעשי לי סדר ...תודה רבה

אין מניעה מחשיפה לשמש לאחר שמוש בשמפו אלפוסיל או בדמפו אחרים. אלפוסיל מכיל רכוז נמוך של עטרן . העטרן יכול לגרום לרגישות לשמש אך בשימוש בשמפו הוא נשטף ולא נותר על הקרקפת,

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה