ביובסית עור בשאלה של פגיעה בסיבים קטנים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/09/2019 | 16:57 | מאת: סמיר אגא

שלום רב , עשיתי ביובסיה דרך רופא עור בקופ"ח כללית הנ"ל..התשובה היתה שצריך לחזור על הבדיקה כי לא הגיעו לעצב. הפיוםסיה נלקחה מכף רגל ימין שם יש לי הרבה כאבים ונימולים. בקשו בדיקה מעמיקה יותר. חזרתי לרופא עור ואמר שצריך לעשות עוד פעם..האם צריך הרדמה מקומית או כירורג . כי זה מכאיב לכמה שבועות. עכשיו בטח יותר. תשובתכם ותודה רבה מאוד.

אני מציעה לפנות לרופא העור שלך, במידה והביופסיה צריכה להיות ממקום עמוק הוא יפנה אותך לכרורג.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה