אוטזלה טיפול דחוףף כאבים שילשולים כרבי שרירים מה לעשות?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

13/07/2019 | 20:29 | מאת: תמי

שלום אני בת 36 סובלת מפסוריאזיס מגיל 14 אני נוטלת אוטזלה בוקר 30 מג וערב 30 מג. יש לי שלשולים, כאבי ראש ועכשיו התחילו לי כאבי רגליים כאבי שרירים. מה לעשות?? איך אני שומרת על המעיים שלי? הם זה תקין? תודה

תופעת לוואי ידועה של אוטזלה הינה כאבי בטן ושלשולים. לכן מתחילים במינון נמוך ועולים בהדרגה במינון עד 30 מג פעמיים ביום. מפנייתך לא ציינת כמה זמן את נוטלת אוטזלה, האם היא עוזרת לפסוריאזיס, האם נבדקו אפשרויות אחרות לשלשולים. אני מציעהלפנות לרופא עור המטפל ולמסור לו את המידע. יש לשקול את הפסקת התרופה ולראות אם השלשלוים מפסיקים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה