פצעים אדומים ומגרדים בעור

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

10/05/2019 | 11:36 | מאת: אילנה

שלום בעלי בן 47 , מזה כחודש וחצי עם תופעה איומה של כתמים אדומים בולטים ומגרדים על העור. התחיל מכפות הרגליים והאצבעוצ, לאט לאט טיפס לשוקיים, לרגליים, לכפות הידים עד המרפק ועכשיו גם בגב. אציין כי מלבד הגרד זה גם כואב לו, ייתכן בגלל הגרוד. עבר מספר בדיקות דם שלא הראו דבר, קיבל כדורים שלא הועילו ולפני כשלושה ימים הופנה למיון, שם נלקחו ממנו תרביות ועוד בדיקות שונות והופנה לבדיקת ביופסיה בשבוע הבא. הבעיה שכרגע למרות הכדורים שקיבל מבית החולים הגרד עדיין קיים והפצעים התפשטו לאזור הגב והגב התחתון. האם יש טעם לפנות לבית חולים אחר או לחזור למיון שוב? מה ניתן לעשות?

שלום רב, במידה ולא נייתן להקדים את הבדיקה אצל הרופא וביצוע הביופסיה, אני מציעה לפנות שוב למיון.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה