פסוריאזיס החמרה וכאבים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/04/2019 | 17:48 | מאת: פיונה

שלום. אני מאובחנת עם פסוריאזיס ואטופיק דרמטיטיס(אטופיק מגיל ילדות). בחודשים האחרונים חלה החמרה בנגעים במרפקים. וכן החמרה גדולה מאוד בקרקפת ומאחורי האוזניים. בנוסף התווספו נגעים בעפעפיים. אני סובלת מכאבים וגירודים, שלא לדבר בכלל על המבוכה מהסביבה. כרגע הכי מטריד אותי עניין הקרקפת, כי זה מאוד כואב. מה הטיפול הכי טוב לקרקפת?

שלום רב , לא ניתן לתת עצות לגבי טיפול בקרקפת מבלי לראות את הממצאים. כעיקרון הטיפול הטוב ביותר לקרקפת במידה ומעורבות הקרקפת היא פסוריאזיס, הוא מריחה של משחות המכילות סטרואידים וחומצה סליצילית או ויטמין D.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה