ליכן סקלרוזיס טרופיקוס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/03/2019 | 12:18 | מאת: רינה

שלום רב הוצע לי טיפול בפוטותרפיה, הבנתי שהטיפול יכול לגרום לסרטן העור ולבעיות בעיניים אפילו שהן מכוסות. הטיפול גם אינו מטפל באיזורים האינטימיים. מה ניתן לעשות?

הטיפול בפוטותרפיה לא גורם לסרטן עור או בעיות בעיניים. הטיפול בפוטותרפיה נחשב טיפול בטו ח ויעיל למספר מחלות עור. מדובר בחשיפה לחלק מקרני השמש לתקופה קצרה. מעל 200 טיפולי PUVA קשורים לעליה בשכיחות סרטן עור. שאר הטיפולים -לא נמצא קשר עם סרטן עור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה