פרוטופיק לפסוריאזיס באזורים האינטימיים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/03/2019 | 10:24 | מאת: אדם

שלום רב, אובחנתי לפני כשנתיים כסובל מפסוריאזיס באזורים האינטימיים. לאחר שטיפול בסטרואידים עזר רק לתקפות קצרות, נרשמה לי משחה בשם פרוטופיק שאותה אני מורח פעמיים בשבוע וכבר כמה חודשים אני נקי מהמחלה. לאחרונה רציתי לקנות עוד שפופרת של המשחה ונאמר לי בסופרפארם וגם במכבי פארם שלא משווקים יותר את התרופה. האם ידוע לך מה גרם להפסקת שיווק התרופה והאם יש למשחה הזאת תחליף? תודה מראש

התרופה קיימת, השווק יהיה על ידי חברת דקסל. ניתן להשתמש גם במשחת ELIDEL- שייך לאותה קבוצת תרופות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה