פסוריאסיס טיפתי - טיפול

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/01/2019 | 10:59 | מאת: מיכל

התפרץ לי לראשונה בחיי פסוריאסיס טיפתי שע"פ הרופא התעורר מהחיידק שהיה לי בגרון סטרפטקוקוס. אני מעוניינת להשתמש במשחות סטרואידים לטיפול. איזה משחה הכי מומלצת? ראיתי שיש כמה קסמיאול , דייבובט או אחר ?אודה לעזרה אין לי הרבה ידע בנושא ואני נראת כמו מצורעת. :(

מתאורך לא ניתן להבין עד כמה הפריחה מפושטת. ממליצה לפנות לרופא עור לצורך ההחלטה על הטיפול. יש אופציה של טיפול במשחות אם הפריחה קלה ומעט נגעים או טיפול פוטותרפיה אם מדובר בפריחה יותר מפושטת.

27/01/2019 | 22:46 | מאת: מיכל

הפריחה מאוד מפושטת אבל לא ניתן במצבי פוטותרפיה. חייבת משחה בדחיפות שניתן גם להשתמש בהריון. אשמח להמלצה על משחה ספציפית. (בשביל פוטותרפיה אאלץ להמתין שנה)

במידה והפסוריאזיס מפושטת ואת בהריון ,הטיפול הנכון הינו פוטותרפיה. אין תור של שנה לפוטותרפיה!

30/01/2019 | 08:24 | מאת: מיכל

מצטערת לאכזב אותך קבעתי תור מלפני שלושה חודשים והתור הוא ליולי .. בינתיים להיות 10 חודשים ככה מאוד קשה לי, האם בתור רופאה מומחת כן תוכלי להמליץ על משחה שאפשר להשתמש בה בהריון או לא?? ..

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה