התבהרות העור לאחר שימוש במשחה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

19/12/2018 | 21:06 | מאת: אורית

שלום, כבר קרוב לחודשים שיש לי פסוריאזיס שהתפרצה לאחר דלקת גרון הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה שלא עזרה ובביקור נוסף קיבלתי משחה נוספת שבאזורים שהיה אדום מודלק ומגרד הפך ללבן ושטוח האם זה יעבור? והעור יתחדש למצב הרגיל? אשמח לתשובה תודה

פסוריאזיס טיפתית המופיעה לאחר דלקת גרון ולופת בדרך כלל מהר, לעיתים יש צורך בטיפול בפוטותרפיה . לאחר שהנגעים מחלימים לא נותר סימן או צלקת בעור.

25/12/2018 | 21:45 | מאת: כמה זמן לוקח להתבהרות העור לעבור

כמה זמן לוקח להתבהרות העור לעבור כי אני לא רואה שינוי כלשהו?

לוקח כחדשיים עד שהפסוריאזיס חולף

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה