נאוטיגזון חמאה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

09/11/2018 | 13:30 | מאת: ניצן

הי לאחר נטילה של עשרה חודשים החלו להופיע פצעים חדשים,שונים מקודמתם שהיו שטוחים וללא קשקשת..על הכתף..ועד לכדור ה15נוספו עוד ועוד חדשים..בנוסף יש לי כאבים בזרוע ובאצבע והשתן צהוב...האם יכול לקרות באמצע התהליך וכדאי להמשיך להמתין לשיפור בהמשך או ממליצה לי להפסיק? יש לי רק בעוד 5ימים תור לרופא

10/11/2018 | 10:15 | מאת: ניצן

תיקון..לאחר שימוש של עשרה ימים ולא חודשים...ומאתמול הכאב בזרוע פסק..נותר צבע צהוב בשתן ועדיין אצבע שיש בה תחושת נימול מסויימת

אין קשר בין צבע שתן לנאוטיגסון מציעה להרבות בשתיית מים - שתן צהוב הוא שתן מרוכז- יתכן ואת מיובשת. לא ממליצה להפסיק טיפול

ראי תשובתי בהערה הקודמת שמחה שהכאב בכתף חלף. אין קשר בין נטילת נאוטיגסון ונימול באצבע.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה