גירוד ביידים וכף הרגל

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

12/09/2018 | 01:27 | מאת: ליאור

שלום, אני סובל כבר תקופה ארוכה של גירודים ביידים וכפות הרגליים , היידים שלי נהייות אדומות ומגרדות בטירוף . זה התחיל מהיידים וכיום גם כפות הרגליים . הגירודים ביידים הן רק בכף היד ובעצבעות וברגליים רק בכף הרגל . אין סימנים הנראים לעין ,רק שאני פותח את היד (מותח\פותח)ויוצר לחץ מופיעות נקודות לבנות והיד ניית אדומה וחמה מאוד . הגירודים מפסיקים ובאים אין לי שום אינדקציה מה הטריגר לגירודים . בהתלחה חשבתי שאני אולי אלרגי ליתושים מפני שהופיעו נקודות שמזכירות עקיצת יתוש . כמו אני לא סובל\סבלתי אף פעם מבעיות עור כלשהן . בברכה,

אתה מתאר תגובה של אודם וגרד בכפות ידיים ורגליים שמופיעה ונעלמת לסרוגין ומושרית על ידי לחץ. אני ממליצה להיבדק על ידי רופא עור- קיימות מספר אפשרויות של אבחנה וטיפול .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה