טיפול ביומירה וניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/08/2018 | 12:22 | מאת: ליאו גל

אהלן וצהורים טובים, לאחרונה התעניינתי בניתוח לתיקון הראייה בטחד המכונים והרופא הביע חשש מכך שאני נוטל יומירה באופן קבוע אך הוא הודה שהוא באמת אינו יודע אם יש קשר.

הסיכון היחיד בטיפול בלייזר תוך כדי טיפול בהומירה הוא זיהומים. לכן יש להיות במעקב צמוד לאחר הטיפול

28/08/2018 | 16:57 | מאת: ליאו גל

הכוונה במעקב אצל רופא העיניים כן? בכל מקרה מה מידת הסיכון בזיהום אם הניתוח מתבצע שלושה שבועות לאחר ההזרקה האחרונה?

הסיכון היחיד בטיפול בלייזר תוך כדי טיפול בהומירה הוא זיהומים. לכן יש להיות במעקב צמוד לאחר הטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה