איבחון לקוי בהקשר לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/06/2018 | 02:50 | מאת: איבחון לקוי

לפני כשנה הלכתי לרופאי עור בגלל קרקפת שומנית וגירודים,,חשבתי שזה פסוריאזיס והם גם חשבו כך אז הם נתנו לי שמפו נגד פסוראזיס לקרקפת.אני זוכרת כשנתי אתזה הקרקפת שלי היתה יותר שומנית והחלו ליפול לי חלקים עבים וגדולים של עור מהקרקפת.עד היום הקרקפת שלי לא מפסיקה לגרד ולהיות שומנית והשיער מבריק. האם יש טיפול משקם?ודרך אגב השיער נעשה יותר דליל.

שלום רב, פסוריאזיס לא פוגע בזקיקי שיער ולכן אין קשר בין שיער דליל לפסוריאזיס. תתכן דלילות שיער בעקבות דלקת בעור הקרקפת אך לאחר הטיפול והרגעת העור תהיה שוב צמיחת שיער. מציעה להיבדק שוב על ידי רופא עור- יתכן ויש צורך בטיפול יותר יעיל לקרקפת לאחר שהקשקש נשר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה