טיפול בפסוריאזיס טיפתי בעת הריון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/04/2018 | 21:44 | מאת: ריבי

שלום רב, אני סובלת מפסוריאזיס קל מזה שנים ולפני כחודש הופיע פסוריאזיס טיפתי בעקבות זיהום סטרפטוקוק. קיבלתי המלצה מרופא העור לטיפול בDermovate ובשמפו אלפוסיל (עקב יובש וגרד בקרקפת). כעת גיליתי כי אני בהריון, והבנתי ששתי תרופות אלה אסורות (לפחות על אלפוסיל כתוב שאין להשתמש בו בשליש הראשון). האם קיים טיפול אחר מומלץ לבעיה זו שגם יתאים להריון? האם ביקור של כמה ימים בים המלח יכול להטיב משמעותית עם סוג פסוריאזיס זה? תודה רבה.

טיפול בפסוריאזיס טיפתי- אפשר לטפל בהריון בים המלח וכן אפשרי טיפול בפוטותרפיה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה