הורדת מינון זריקות קוסנטיקס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/04/2018 | 21:51 | מאת: אורית

שלום, אני מקבלת טיפול ביולוגי - קונסנטיקס לדלקת מפרקים ופסוריאזיס, 2 זריקות אחת לחודש, ומעוניינת להוריד מינון, האם אפשרי לעשות את הזריקות אחת לחודשיים? האם יש דרך אחרת להוריד מינון? תודה!!

לא ברור מה המינון שאת מקבלת. המינון הרגיל של קוסנטיקס הינו 300 מג אחת לחודש. במידה ואת מקבלת מינון כפול, יש להתייעץ עם הרופא שמטפל בך לגבי הורדת המינון. עד כה אין מידע לגבי האפשרות לרווח בין הטיפולים. נעשה מחקר בנושא זה אך טרם פורסמו התוצאות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה