שיער דליל ולא ידוע ממה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/03/2018 | 11:00 | מאת: רוית

שלום, השתמשתי בניאוטיגזון בערך כחודשיים במינון של 3 פעמים בשבוע בערך,הפסקתי כי היה שיפור בעור אך עכשיו אני מרגישה שהשיער שלי שהיה עבה מאוד נהיה דליל ביותר לפני כעשרה חודשים עשיתי החלקת קרטין והייתה נשירה אך עצרה, אני ממש לא יודעת מה קרה לשיער וממה?אני ממש מוטרדת

טיפול בנאוטיגסון יכול לגרום לנשירת שיער ולשיער עבה. השינויים הינם זמניים ובמידה והפסקת את התרופה, צפוי שיפור במצב השיערות.

11/03/2018 | 18:20 | מאת: רוית

אחרי כמה זמן אראה את השיפור? האם קפסולות רוטס יקדמו את השיפור?

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה