תרופה תחליפית לדיבונקס ללא סטרואידים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

15/12/2017 | 20:54 | מאת: ארנון

שלום. אני סובל מפסוריאזיס ברמה קלה-בינונית בקרקפת ומשתמש בדיבנוקס מעל 15 שנים. מצליח לשמר מצב סביר ביותר לאורך זמן. לאחרונה אזל המלאי של התרופה והבנתי כי היא מיוצרת יותר. רציתי לדעת איזה תחליפים דומים קיימים שהינם נטולי סטרואידים ומתאימים לשימוש ממושך

שלום רב, אכן התרופה דייוונקס אינה מיוצרת יותר. לא קיימים תכשירים מסחריים ללא סטרואידים לקרקפת. הטיפול בסטרואידים מקומיים לקרקפת נמצא בטוח וללא תופעות לוואי ולכן אני מציעה שילוב של דייוונקס עם סטרואידים- קיים תכשיר מסחרי שנקרא XAMIOL GEL

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה