סוגי טיפול בפסרואזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

04/11/2017 | 11:20 | מאת: מרים

שלום אמי חולה בפסוריאזיס, סובלת מכאבים המלווים בדימום עקב גירודיםוהעור דק יותר. ברצוני להתייעץ איתך לגבי מידע: סבון שמן זית,לבנדר וקלנדולה אורגני של אקו לאב שמן שקדים מתוקים ושמן חוחובה-מה כמות מומלצת לערבוב? ויטמיןe טבעי נוזלי ושמן נבט חיטה של סולגאר איזה מהם יביא לטיפול יעיל בפסוריאזיס?ומה אופן שימוש נכון בו? אשמח לקבל את עזרתך תודה מרים

שלום רב פסוריאזיס הינה מחלת עור דלקתית. אין הוכחה מדעית שצמחי מרפא יעילים בטיפול במחלה. אני ממליצה לפנות לרופא עור ולטפל בשיטה המסורתית בנוסף לטיפול בצמחי מרפא.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה