החמרת פסוריאזיס אחרי שימוש בדייבובט וקסמיול

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/09/2017 | 17:07 | מאת: שרון

פסוריאזיס טיפתית אצל בן 17 שטופל בדייבובט וגם בקסמיול במשך חודשיים. בהתחלה העור נראה כמגיב טוב למשחות אבל אז לאחר שהם הופסקו הכל חסר פי 5 ממה שהיה קודם וכל הנגעים התחברו למשטחים. אין מה לדבר על פוטותרפיה היה נסין לא טוב עם זה. זה הרפואה ב 2017 ? מפחיד לחשוב ככה ?

17/09/2017 | 04:34 | מאת: ירון

בשלב כזה או אחר של המחלה לוקח זמן עד שהחולה מבין מה שהוא מורח שבמקום לרפא אותו זה יגרום לו לצרות צרורות שמהם לא יוצאים. יש חולים ותיקים שעוד משנות ה 70 קבלו סטרואידים חמורים וקשים שגבו מהם מחיר יקר. זאת היתה טעות למרוח דייבובט וגם סמיול שזאת אותה משחה בעצם וגם דייבובט וגם קסמיול הם בעצם מה שנקרא בטאקורטן עם אותו מרכיב סטרואידי זהה בכולם ( בטאמטזון )

יש לפנות לרופא עור

שלום רב ממליצה לפנות לרופא עור מטפל- יש טיפולים נוספים טובים מאד לטיפול בפסוריאזיס מפושטת.

20/09/2017 | 16:30 | מאת: ענת

יש קרם צמחי מדהים שנקרא קרם פסורליט תחפשי בגוגל את האתר של המטפל רמה עולמית שלא הכרת ולא חלמת עליה. תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר שתגיעי אליו ויש שם את כל המידע כולל מידע על טיפול פנימי ( צמחי ) ברמה עולמית. שנה טובה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה