זריקות אנרבל לפסוריאזיס ולייזר

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/06/2017 | 17:17 | מאת: ענת ל.

שלום רב ד"ר מיכל רמון שמחה שאת בפורום , זוכרת אותך מאישפוזיי ברמבם בעבר. אני מטופלת היום בזריקות אנרבל פעמיים בשבוע 50 מג למשך 3 חודשים עקב כשלון יומירה ויש שיפור יפה בעור 70% לדעתי. שאלתי היא בנושא הסרת שיער בלייזר- האם ניתן לבצע טיפול מסוג זה במידה והעור מחלים? ואותה שאלה לגבי איפור קבוע (גבות). תודה רבה מראש ענת.

ניתן לעשות לייזר ואיפור קבוע כשהמחלה אינה פעילה. בזמן פעילות יתכן הופעה של פסוריאזיס באיזורי הטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה