אקזמה בכפות הידיים .. טוקטינו.

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/05/2017 | 11:17 | מאת: נדב

שלום, אני סובל מאקזמה ( לא מאוד חמורה) כבר שנה ומטופל במשחה סטרואידיט ( נרידרם) וכדורי טלפאסט.. רציתי לדעת האם כדאי להתחיל לכחת טוקטינו? מצד אחד האקזמה אינה מאוד חמורה אבל מצד שני אני חושש שהמשחה הסטרואידיט לאורך זמן כל כך ארוך לא טובה לבריאותי.. מה היית ממליץ לי לעשות?

20/05/2017 | 11:22 | מאת: נדב

שכחתי לציין שפעם בחודשיים שלושה יש התפרצות חזקה שבא אני נעלץ לכחת סטרואידים סיסטמיים למשך שבוע..

אתה מוסר שאתה נאלץ לטפל כל חודשיים בטיפול בכדורי סטרואידים , מכך אני מסיקה שאתה סובל מהתקפים של דרמטיטיס חמורה. אני מאד ממליצה להבדק על ידי רופא עור ולדון על אופציות הטיפול כולל טקטינו.

אני מציעה לפנות לרופא עור מטפל על מנת לקבל טיפול המתאים למצבך. במידה ואתה חושש מטיפול בכדורים ,יש אופציות נוספות. ניתן לטפל בדלקת עור בכפות ידיים בפוטותרפיה . או מריחה של תכשירים נוגדי דלקת שאינם סטרואידים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה