פיטריאיזיס רוזאה חשוב בבקשה!

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/04/2017 | 12:14 | מאת: חשוב!!

שלום. לפני חודש בערך הייתי אצל רופא עור ואמר כי יש לי פיטריאזיס רוזאה. הנגעים בהתחלה היו עם קשקשת עדינה ועכשיו הקשקשת ירדה אבל נשארו כתמים לבנים. האם זהו תהליך ההחלמה ואותם נגעים יחזרו להיות בצבע הגוף? וכמה זמן במקסימום עד שמחלת העור הזו עוברת? הפריחה אינה מגרדת לי ולא מרחתי כלום כל החודש הזה בגלל שנאמר כי כל הקרמים למיניהם מותירים כתמים. אני מיואשת :( תודה!!

הפריחה חלפה לפי התאור שלך. הכתמים יחלפו בהדרגה. העור מתחדש כל הזמן וגוון העור ישוב לקדמותו. פיטיריאזיס רוזאה מופיעה לרוב פעם בחיים ובמקרים נדירים מופיעה פעם שניה.

02/04/2017 | 12:08 | מאת: שאלהה

תודה רבה לך!!

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה