שנתיים לאחר מעקף עם עליה במשקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/02/2010 | 12:54 | מאת: אילנה

שלום ד"ר גירון, לפני כשנתיים עברתי אצלך ניתוח מעקף, בשנה הראשונה ירדתי כשלושים ק"ג ובשנה השניה כבר היתי צריכה לשמור לא לעלות שוב. בזמן האחרון אני נתקלת בבעיית כמויות, כלומר המתוק כבר לא מושך אותי, בעקבות הניתוח, וכשאני אוכלת יותר מדי יש לי דאמפינג אך אני חשה קושי מבחינת הכמויות שאני יכולה להכניס. שאלתי היא האם אוכל לעשות ניתוח טבעת ואז אנחנו מקיפים את כל הבעיות. אשמח לתשובתך יום טוב אילנה

שלום רב, הפתרון הוא לפנות לדיאטנית ולארגן דיאטה סבירה. אני לא מאמין בצורך בטבעת בשלב זה. יש צורה בפגישה והסבר בעל פה על כל האפשרויות. בברכה דר' נסים גרון

20/02/2010 | 19:20 | מאת: אילנה

ברור שאני יודעת מה עלי לאכול ומה לא, זאת לא שאלה של דיאטנית, אם אכן דיאטניות היו עוזרות לי לא היתי מגיעה אליך לניתוח, לא? אם טבעת לא טוב אז אולי אלך על מעקף תריסריון? מה דעתך? מה שלום רינת, אפרופו מעקף תריסריון? שבוע טוב לך אילנה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר