דימום בעקבות ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/02/2010 | 13:53 | מאת: טובה

ביום רביעי עברתי ניתוח שרוול. מספר שעות לאחר הניתוח התפתח דימום , ובנקז הצטברו תוך מספר שעות כ 700 סיסי של דם, לחץ הדם ירד מאוד (85 על 55) וכמו כן ירדה ספירת הדם ((ביותר מ 4 יחידות*. למזלי הדימום פחת, ספירת הדם עלתה שוב והשתחררתי הבייתה לאחר 4 ימים מרגישה מצויין. למרות שאני מבינה שסיבוכים כאלה קורים רציתי לדעת מה הסיבה? המנתח ציין שהניתוח עבר חלק והכל היה "יבש" ללא דימום בתום הניתוח . אני סומכת עליו לחלוטין בעניין זה. האם יתכן שהעובדה שמייד אחרי הניתוח עלה לי לחץ הדם ל 200 על 170, וכם שהקאתי בחוזקה גרמה לדימום? האם יש לזה סיבות אחרות? בכל אופן סוך טוב הכל טוב והיום כפי שציינתי אני מרגישה מצויין

שלום רב, אני שמח שהכל הסתיים בשלום. קשה לדעת מה גרם אצלך לדימום מבלי להיות בניתוח.הדימום יכול לנבוע ממספר סיבות, החל במתן נוגדי קרישה שמשפיעים ביתר, כלי דם שנצרב במהלך הניתוח שהתחיל לדמם אחר כך אם בגלל עלייה בלחץ דם כפי שציינת, או דימום קל שלא ניצפה במהלך הניתוח והתחיל אחר כך. אני כרגע חושב שזה לא חשוב. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר