וועדה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/02/2010 | 11:58 | מאת: זהבית

שלום לך היום ב-16 אני מגיע אליכם לוועדה אני מאד מתרגשת וחוששת כי חסר לי 2 ק"ג למשקל המתאים האם יש סיכוי שבגלל ה-2 ק"ג לא יאשרו? איך זה מתבצע? מה שואלים? מול מי אני יושבת בוועדה? אני מאד מתרגשת ותולה את כל תיקוותי בניתוח הזה אז אני מקווה שיהיה בסדר!

שלום רב, את תפגשי היום עם דיאטנית ועובדת סוציאלית ועם כירורג, כל אחד לחוד.ידברו איתך, יעברו על הנתונים ובמידה וימצאו אותך מתאימה יאשרו אותך. יש גם וועדת חריגים למקרים גבוליים. אין צורך להתרגש. בהצלחה. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר