שבועיים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/01/2010 | 20:57 | מאת: אזולאי קרן

בראש ובראשונה תודה רבה על היחס בזמן הניתוח ואחריו. לפני כשבועיים נותחתי בבית חולים פורייה על ידייך ניתוח שרוול, עד כה ירדתי 11 קילו אני לא מסוגלת עדין לאכול יותר משתי כפיות מרק והתחילו לי צרבות האם זה אופייני תודה מראש.........

שלום רב, בתקופה הראשונה אחרי הניתוח קשה לאכול ולשתות. חשוב שתהיי מסוגלת לשתות לפחות 6 כוסות ביום. צריך לאכול כמויות קטנות. לאט לאט תרגישי שהמצב משתפר. גם צרבות זה שכיח. אם הן קשות אז צריך לקחת לוסק. זה יחלוף בהמשך. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר