כשלון מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/01/2010 | 12:11 | מאת: מנחם

ד"ר גירון שלום, לפני שנתיים עשיתי ניתוח מעקף קיבה. בהתחלה ירדתי כ-20 ק"ג ולאחר כחצי שנה נפסקה הירידה. בשיקוף קיבה נצפתה הרחבה בהשקה וכן בפאוץ'. מה הן האפשרויות הניתוחיות העומדות בפני והאם יש לך ניסיון בניתוחים חוזרים מסוג זה והיכן אתה מקבל באופן פרטי ? תודה. מני.

שלום רב, חשוב לדעת האם באמת הירידה במשקל נעצרה בגלל שאין יותר הגבלה ואתה אוכל חופשי או שעברתה לאכול מזון עשיר באנרגיה כמו מיצים ממותקים, גלידות, שוקולד וכו'. עשיתי כבר ניתוח כזה בהצלחה אבל הניסיון אינו רב. אני מקבל באופן פרטי באסותא חיפה 04-8810663/4 אבל ניתוח כזה אני עושה רק בבית חולים ציבורי (פוריה) בברכה דר' נסים גרון

16/01/2010 | 17:57 | מאת: מנחם

ד"ר גירון שלום, כשאתה כותה "עשיתי כבר ניתוח כזה בהצלחה", לאיזה ניתוח מתקן אתה מתכוון ? אשמח אם תוכל לפרט. תודה. מני.

שלום רב, מדובר בניתוח של הקטנת הפאוץ והשקה חדשה אחרי ניתוח מעקף קיבה. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר