ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/01/2010 | 08:41 | מאת: הילה

תודה עבור תשובתך האם הבנתי נכון ניתוח להוצאת הטבעת הוא מסוכן. האם עדיף להישאר עם הטבעת ולהמשיך לאכול רק אוכל בעיקר נוזלי ורבה הקאות וצרבות ולחיות על ויטמינים אני כיום בת 46 האם בגילי אין סיכון שהטבעת תזוז או תגרום נזק או שלהפך אחרי כל כל הרבה שנים 14 שנה שהטבעת כבר לא תזוז לעולם. דר גרון האם אתה מנתח ניתוחים כאלו,או שאתה יכול להמליץ על רופא שאתה מכיר שאוכל לפנות אליו,אם אחליט להוציא את הטבעת מחכה לתשובתך הילה. דרך אגב שמעתי על מלבי באסותא רמת החייל שמעתי שהם מנתחים האם כדאי לפנות אליהם .

שלום רב, לא אמרתי שכדאי להשאר עם הטבעת ולסבול. הכל תלוי איך את מרגישה כעת עם החיים שלך. חשוב שתדעי ותהיי מודעת לסיכונים בניתוח ולקבל החלטה אחרי שאת מבינה במה זה כרוך. לצורך החלטה סופית צריך לעשות לפני ניתוח כזה צילום קיבה וגסטרוסקופיה כדי לקבל אינפורמציה מלאה לגבי מצב הקיבה והטבעת. אני מבצע ניתוחים כאלה אבל רק בבית חולים ציבורי כלומר בפוריה. אני חושב שבגלל הפוטנציאל היותר גבוה לסיבוכים אני מעדיף לנתח בבית חולים שיש בו אפשרות לטפל בכל הסיבוכים אם קורים ושאני זמין רוב הזמן.לגבי מלב"י אסותא רמת החייל את צריכה לשאול אותם. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר