עזרהההה תהליך ובירוקרטיה בכללית מושלם?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/01/2010 | 15:30 | מאת: חסר ידע

עזרהההה תהליך ובירוקרטיה בכללית מושלם? יש לי BMI 40 ושמעתי על רופא שמתנח במדיקל סנטר הרצליה למבוטחי מושלם. עדיין לא הבנתי את הבירוקרטיה לפרטיה הקטנים , הבנתי שכללית מושלם מאשר את הניתוח עם אישור רופא המשפחה שיש לי BMI 40 וישנה השתתפות עצמית בניתוח בסך של 1600 ש"ח לערך ומעבר לכך אני אמור "לרכוש" טבעת דרך הקופה האם כל מה שהביטוח של כללית מושלם רוצה זה את האישור שמדפיס רופא שכתוב שם BMI 40? או שיש צורך באישור רופא מחוזי כזה או אחר או וועדה? מה הכוונה לקנות את הטבעת דרך הכללית(הקופה)? מישהי שעברה את הניתוח אמרה שהכללית אמורה לשלם הכל אשמח לקבל ידע ופרטים חסרים על כל התהליך ממבוטחי/ות כללית מושלם שעבר את המסלול של מדיקל סנטר או כל מי שיודע בוודאות את הפרטים לאשורם!!!!!! תודה מראש ושבת שלום הודעה זו נכתבה עבור גברים ונשים כאחד (:

שלום רב, ממה שקורה באסותא חיפה (אני מניח שזה דומה או זהה). בשלב ראשון עליך לגשת לרופא הכירורג שיסכם איתך לגבי הניתוח. לאחר מכן הוא אמור לרשום אותך לניתוח במדיקל והם בודקים את הזכאות שלך מול המושלם. במקביל הוא צריך לתת לך הפנייה לקופה לסוג הטבעת ולניתוח. אתה צריך לפנות עם ההפנייה לרופא המשפחה שמעביר זאת לאישור המחוז. אם הניתוח מאושר אז הקופה מספקת לך את הטבעת ואתה מגיע אתה לניתוח. האם אתה מודע לכך שקיימים ניתוחים אחרים? דבר עליהם עם הכירורג שלך בהצלחה דר' נסים גרון

02/01/2010 | 00:11 | מאת: חסר ידע

בשלב שאחרי הרופא הכירורג הפרטי כשכתבת "הרופא המטפל" הכוונה היא לרופא המשפחה? או שיש ועדות כאלו ואחרות (כמו למשל ששמעתי שיש במכבי)? האם רופא המשפחה הוא המאשר הסופי של ה BMI מול הקופה?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר