תור למרפאה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/08/2007 | 13:59 | מאת: godzilla

קבעתי תור אילך ל17.09. אנח מאוד מקוה לראות אותך ולא רופא אחר. היום אני עושה אנדוסקופיה כך שזה יעזור להבין את כל מצבי.

21/08/2007 | 19:50 | מאת: godzilla

וושט תקין. מעבר לרירית הקיבה ב40ס"מ דפורמציה של גוף הקיבה עם שרדיארכל בפונדוס הקיבה. אין לראות מעבר לאנטרום. atypical abdominal pains. S/P Band Gastroplasy-2001 open suture 2005 severe gastric corpus deformation per upper GI series. deformation of stomach after gastroplasty. delayed evacuation from the stomach. incomplete investigation. יפול losec20 x2 קבוע. רק רציתי ל"עדכן" אותך. האם יש לך המלצות אילי לפני הביקור שלי אילך? או שתיצור קשר איתי פלאפוני לפי האימייל שלך .

שלום, את תפגשי אותי ולא משהו אחר. הייתי רוצה לראות את הצילומים עצמם ולא רק תשובה של הרנטגן. כמו כן את הדוחות של הגסטרוסקופיה ושל הניתוחים או מכתבי שחרור אחרי הניתוחים. להתראות.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר