ניתוח קיצור כיבה(טבעת)

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/08/2007 | 18:55 | מאת: נטלי

שלום פניתי לרופא המשפחה שלי כדי לעשות ניתוח. יש לי כל ההפניות לבדיקות חלק גדול מהם עשיתי ויש לי הפניה עליך משום ששמעתי המלצות עליך(ד"ר ניסים גרון). והייתי רוצה מאוד לעבור את הניתוח אצלך אז לקחתי את ההפניה לניתוח אצלך אני מעוננית לשלוח לך את זה מחר ומעוננינת לדעת אם תוכל לנתח אותי מכיוון שהמליצו הרבה אנשים עליך. ואני מעוננית לעשות רק איתך את הניתוח מה עושים בשלב זה? ואיך ליצור קשר אתך?

שלום נטלי, תודה על המחמאות. במסגרת הרפואה הציבורית אפשר להגיע אליי דרך זימון תורים של מרפאות חוץ בבית חולים פוריה. פשוט להתקשר ולקבוע תור ולהגיע עם התחייבות. במסגרת הפרטית ניתן להגיע אליי למרכז הרמב"ם בטבריה טלפון 046722633, או לאסותא לב המפרץ חיפה, טלפון 048810621. בהצלחה

06/12/2007 | 23:09 | מאת: אסנת

היכן מבוצעים ניתוחי שרוול כיבה המוכרים ע"י הביטוח המושלם של הכללית? וגם - האם ניתוח זה מתאים לי לאחר שני ניתוחים קיסריים ובמהלכם הידבקות מעיים וניתוח לפרוסקופי להכנסת רשת בשל הרניה בבטן?

שלום אסנת, ניתן לבצע את הניתוח דרך מושלם של כללית בבית חולים אסותא בחיפה. ניתן לקבוע תור אלי כל יום ג' בטלפון 04-8810621 מעבר ניתוחים קיסרים אינו מונע ניתוח שירוול. לגבי הניתוח לתיקון בקע, צריך פרטים מדויקים לגבי מיקום הרשת אבל זה לא מונע ניתוח אם צריך. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר