רוצה ולא יכולה...

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/01/2007 | 22:18 | מאת: מיקי

לרופא היקר שלום !! אני בת 50 בריאה, יש לי עודף משקל של 15 קילו. הבעייה שלי היא שאני מתחילה לרדת יפה(6 קילו לדוגמא) אחרי מאמצים קשים. אחרי תקופת מה אני נשברת ומתחילה לאכול כמו רוח סערה.. ואז עולה בריבית דריבית. מה עושים ?נראה לך שזו בעיה ביולוגית או יותר נפשית ???ת ו ד ה

11/03/2007 | 13:08 | מאת: 1769

שלום מיקי אין פתרונות קסם. יורדים במשקל כאשר אוכלים בצורה נכונה ושורפים יותר קלוריות ממה שמכניסים. אני לא ממליץ על דיאטה חריפה אלא ללמוד הרגלים נכונים ולדבוק בהם לאורך זמן. בנוסף יש חלק חשוב מאוד של פעילות גופנית שעוזר. אפשר לגשת לרופא משפחה ולעשות בדיקות דם כדי לשלול בעיות הורמונליות. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר