טבעת או בלון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/08/2007 | 19:53 | מאת: אבישג

ד"ר ניסים שלום אני שוקלת 94 ק"ג 165 גובה אני לא צליחה לעשות דיאטה לאחרונה שקלתי לעשות בלון או טבעת השאלה שלי האם ניתן לעשות במשקל כזה את אחד הדברים ולאיזה רופא אני אמורה לגשת בכדי לקבל הפניה לתשובתך אודה אבישג מטבריה

שלום אבישג, ה BMI שלך הוא 34.5, זהו מדד המתייחס לגובה והמשקל. אם אין לך מחלות נילוות הקשורות להשמנה כמו יתר לחץ דם, סוכרת וכו' אז את לא מתאימה לטבעת או ניתוח אחר להרזייה, אבל כן לבלון. יש מספר בתי חולים שמכניסים בלון (רמב"ם, איכילוב, תל השומר ועוד...) לא כלול בסל הבריאות הרגיל אבל כן בביטוחים המשלימים. צריך לפנות למכון הגסטרו באחד מבתי החולים שהזכרתי. בהצלחה

25/11/2007 | 19:31 | מאת: אבישג

טעיתי בהקשר לגובה הגובה שלי 1.63 משקל 95 לאחרונה התפתח אצלי לחץ דם במדידה האחרונה היה 170/120 הרופא נתן לי כדורים האם ניתן לגשת לכרורג בקשר לטבעת? המצב הולך ומידרדר

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר